Winkelwagen

Welkom bij Jan Bakt

Hey, leuk dat je er bent. Ik ben Jan Spannenberg en mijn passie is bakken! Je kunt mij kennen van Heel Holland Bakt, waar ik in 2023 de finale heb gehaald. Na dit mooie avontuur breng ik graag mijn passie over op andere mensen. Daarom organiseer ik leuke workshops en word ik geboekt voor events. Ik wil een gezellige en leerzame omgeving creëren waar mensen samen kunnen komen om te genieten van lekker eten en elkaars gezelschap.

Jan Spannenberg

"Hier begint jouw bakreis met Jan!"

Recepten

Ben je een echte zoetekauw en op zoek naar nieuwe bakinspiratie? Hier vind je mijn beste recepten uit mijn deelname aan Heel Holland Bakt.

Workshops

Klaar om jouw bakkunsten naar een hoger niveau te tillen? Volg mijn workshops en laat je inspireren door mijn degelijke instructies. Samen bakken we er iets moois van!

Events

Ben je nog opzoek naar een leuke, gezellige inspirerende en/of goede culinaire invulling voor je event? Ik lever daaraan graag een ‘culinaire’ bijdrage.

Aanstaande workshops

Klaar om jouw bakkunsten naar een hoger niveau te tillen?
Volg mijn workshops en laat je inspireren door mijn degelijke instructies. Samen bakken we er iets moois van!

Volgeboekt
Ambachtelijk gevulde speculaas
 75,00
In deze workshop leer je hoe je zelf de lekkerste gevulde speculaas maakt, ideaal voor een gezellige Sinterkla...
Volgeboekt
Kerstspecial
 75,00
In deze feestelijke workshop gaan we twee verschillende degen maken: één voor een overheerlijk suikerbrood en...
Volgeboekt
Kerstspecial
 75,00
In deze feestelijke workshop gaan we twee verschillende degen maken: één voor een overheerlijk suikerbrood en...

NIEUW! 'Meesterbakkers'

Vol trots presenteren wij, Zineb, Jan en Amel, meesterbakkers, ons boek, waarin niet alleen individuele bakgerechten schitteren, maar waarin we ook onze krachten bundelen en je opnieuw meenemen naar de keuken om de diverse smaken uit onze landen te laten samensmelten tot nieuwe, gezamenlijke bakgerechten. Bestellen of inkijkexemplaar inzien? Klik snel op onderstaande knop.

Recepten van Jan