Winkelwagen

Samenwerkingen

Maxima

Met veel plezier gebruik ik voor mijn bakwerkzaamheden de planeetmenger van Maxima. De machine werkt goed en is zeer stil. Tijdens mijn workshops wordt er ook gebruik gemaakt van de planeetmengers van Maxima. Ik maak ook regelmatig pizza’s of andere baksels thuis maar ook bij mijn opdrachtgevers op locatie. Daarvoor gebruik ik de hetelucht oven van Maxima. Ook werken met de materialen van Maxima? Kijk dan op hun website www.maxima.com. Met Maxima weet je één ding zeker: Het bedrijf heeft een Nederlandse klantenservice en productadviseurs, de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, 100 dagen retourgarantie en besteld is snel in huis! Ik noem ook regelmatig een kortingscode in mijn socials voor Maxima producten. Benieuwd? Volg mij dan!

De Bakzolder

Ik houd van lokaal inkopen en zo kwam ik terecht bij de Bakzolder in Elburg. Ik koop hier zoveel mogelijk (biologische) ingrediënten voor mijn baksels en workshops. Ze leveren mij ook taartringen en andere bakbenodigdheden. Deelnemers aan mijn workhops krijgen een leuke kortingsbon mee naar huis om ook voordelig in te kunnen kopen via hun website. Nu al nieuwsgierig en iets kopen zodat jij al zelf aan de slag kunt? Kijk op www.bakzolder.nl

Der Kreis

Der Kreis Nederland, gevestigd in Hattemerbroek, stelt hun prachtige showkeukens ter beschikking als uitgebreide workshopruimte voor mij. Hierdoor kan ik snel en professioneel starten met het aanbieden van mijn workshops in erg mooie keukens en met de nieuwste keukenapparatuur. Der Kreis heeft zelf als doel om ondernemers, die aangesloten zijn bij hun inkooporganisatie op keuken- en sanitairgebied, nummer één te maken in zijn/haar vakgebied en maximaal rendement te (laten) behalen. Ik krijg in ieder geval door hen een vliegende start!

Ook interesse in samenwerken met mij? Dan kunnen we altijd een keer contact hebben. Stel je vraag via info@janbakt.nl en dan hebben we snel contact.