Recepten
Gevulde Notenkoeken uit het boek ‘Meesterbakkers’
Dit recept komt uit het boek ‘Meesterbakkers’ van Zineb, Jan en Amel. De hoeveelheid deeg is voor 10 stuks, afhankelijk van de grote van de
Witte chocoladetaart met frambozen
Deze witte chocoladetaart met frambozen maak je met pistachebiscuit. Janny: ‘Ik ben blij verrast door de smaak’. Een taart die fris en niet te zoet
Broodmand met egelbroodjes en worstenbrood
Een broodmand voor de echte broodliefhebber. De lieve egelbroodjes zijn perfect als traktatie en de worstenbroodjes kregen zelfs de goedkeuring van onze grootste worstenbroodliefhebber Robèrt!
Appel honoré taart
Een combinatie van klassiekers is net als liefde: het klikt wel of het klikt niet. Gelukkig kunnen appeltaart en de Saint-honorétaart heel goed samen. Tip
Croquembouche met banaan en vanille
Een croquembouche is een gestapelde soesjestoren met krokante soesjes van karamel. Met een lichte vulling, want je moet ze wel kunnen stapelen. Deze krokante soezentoren