Winkelwagen

Workshops bakken

Ik wil tijdens de workshops bakken mijn deelnemers graag inspireren en motiveren om eigen creativiteit en vaardigheden in de keuken te ontwikkelen. Ik geloof er namelijk in dat bakken niet alleen heerlijk is, maar ook een ontspannende en creatieve bezigheid kan zijn.

Workshopaanbod

Hieronder kun je mijn workshopaanbod bekijken en je direct inschrijven voor een gezellige en leerzame workshop. Je kunt individueel boeken of gezellig met vrienden of familie. Een workshop met een ‘eigen’ groep op een ander moment? Dat is ook mogelijk. Neem dan contact op via info@janbakt.nl. Ik gebruik zoveel mogelijk biologische en lokale ingrediënten en bak met de seizoenen mee, zodat je niet alleen de lekkerste recepten leert maken, maar ook nog eens op een duurzame manier bezig bent.

Nog een aantal plekken beschikbaar
Workshop Eclairs 18 april
 75,00
De eclair, dit zeer strakke Franse patisserie waardige gebakje zelf maken? Dat kan. Ik laat je met wat eenvoudige tips en tricks zien hoe...
Nog een aantal plekken beschikbaar
Workshop boek special Suikerb...
 75,00
In ons boek 'Meesterbakkers' staat een heerlijk suikerbrood met lekkere kruiden en specerijen. Wil jij samen met mij dit overheerlijke brood maken in een...
Volgeboekt
Workshop Tartelettes
 75,00
Je kunt er bijna niet meer omheen in deze tijd, de tartelette. Met keuze aan heel veel vullingen maakt dit een heel erg leuk...
Volgeboekt
Workshop Vlaai
 75,00
Zelf een heerlijke Vlaai maken? Ook dat kan! Met vulling die je eindeloos kunt variëren is dit een super lekkere traktatie. Het leuke hieraan...
Nog een aantal plekken beschikbaar
Workshop boek special brood:...
 75,00
In ons boek Meesterbakkers staat dit recept van de Zwolse bol. Dit is een rijk gevuld brood met o.a. sinaasappel, hazelnoten en een spijs...
bossche bollen
Nog een aantal plekken beschikbaar
Bossche Bollen
 75,00
Wie kent ze niet, de echte Bossche Bol. Ik ga je tijdens deze workshop leren hoe je een perfect soezendeeg/beslag kunt maken. De chocoladefondant...
Nog een aantal plekken beschikbaar
Workshop Eclairs 5 juni
 75,00
De eclair, dit zeer strakke Franse patisserie waardige gebakje zelf maken? Dat kan. Ik laat je met wat eenvoudige tips en tricks zien hoe...
Volgeboekt
Toko Snacks workshop met Fran...
 95,00
Kom jij samen met Francis Kuijk en mij Toko Snacks maken? Oud-Heel Holland Bakt deelneemster Francis Kuijk is na het behalen van de finale...
Nog een aantal plekken beschikbaar
Workshop Sloffen 13 juni
 75,00
Wie kent ze niet, sloffen! De naam zegt niet veelbelovend, maar wat is dit een lekker gebak. Wat gaan we doen? Ik leer je...

Uitleg van de workshops bakken

Regelmatig plaats ik nieuwe workshops en data waarop wij deze verzorgen. De workshops bakken worden door mij in groepen van 8 – 10 personen gegeven. Mocht er voor een bepaalde datum te weinig aanmeldingen zijn dan ontvang je, als jij je voor die datum hebt ingeschreven, 3 dagen vooraf een e-mail met de mogelijkheid om op een ander moment in te schrijven. Tijdens mijn standaardworkshops werk ik met producten die noten en gluten bevatten. Glutenvrij of andere dieetwensen (geen vegan) zijn mogelijk maar op aanvraag via info@janbakt.nl.

Uitleg moeilijkheidsgraad

Beginner
1/5
Beginner/gemiddeld
2/5
Gemiddeld
2.5/5
Gemiddeld/gevorderd
3.5/5
Gevorderd
5/5

Veel gestelde vragen

Natuurlijk is dat mogelijk! Hartstikke leuk om dit te doen met je vrienden, familie of collega’s. Je kunt je samen inschrijven voor een workshop die al gepland is of je vraagt een specifieke datum aan. De tarieven die we hanteren zijn nu gebaseerd op een groep van 10 personen. Wil jij met meer of met minder deelnemers een eigen workshop plannen? Dat kan maar dan vragen we je even contact op te nemen met Marlien via info@janbakt.nl. Dan krijg je een offerte op maat. Een eigen thema of voorkeur voor een workshop bakken kan dan ook worden doorgegeven.

Voorlopig staan deze op de donderdagavond, vrijdagmiddag of -avond gepland. We gaan snel starten op andere dagen en soms ook in het weekend. Wil jij met een ‘eigen’ groep een workshop plannen? Dit kan op alle dagen en dagdelen. Dan kijken we of jullie voorkeur datum mogelijk is. Neem dan contact op met Marlien via info@janbakt.nl

Schrijf je dan in op de wachtlijst, dan krijg je een bericht als er weer nieuwe workshops gepland staan. We plannen zsm weer nieuwe workshops en data.

Als de locatie zich daarvoor leent dan is dat zeker mogelijk. Neem contact op met Marlien via info@janbakt.nl. Geef duidelijk je voorkeur aan, hoeveel personen, is er een thema of bepaalde tijdstuur? En de datum en de locatie. Dan kun je een voorstel op maat ontvangen.

Natuurlijk kan dat. Het is heel erg leuk om een workshop van Jan Bakt cadeau te geven. Via deze link
bestel je hem eenvoudig. Op dit moment hebben we alleen nog maar digitale cadeaubonnen op voorraad. Deze ontvang je bij je bestelling. Wil je een gepersonaliseerde digitale cadeaubon? Stuur dan na je bestelling even een email naar info@janbakt.nl. Met daarop de tekst die je graag terug ziet op de cadeaubon. Veel plezier met geven! 

Dat kan gebeuren. Geef dit graag z.s.m. door via info@janbakt.nl.  Tot 48 uur van tevoren aan je reserveringsdatum wordt 100% van de reserveringswaarde omgezet in een voucher. Deze heeft een waarde van de oorspronkelijke reserveringswaarde en een geldigheid van 12 maanden. Binnen 48 uur voorafgaand de workshop kunnen we helaas geen voucher aanbieden omdat alle inkopen dan ook al zijn verzorgd.

Natuurlijk, dat doet Jan ook graag. Zoet, hartig? Taarten? Pizza of handfood? Of een demonstratie? 10 personen of 200 personen? Thema en doel? Neem contact op met Marlien via info@janbakt.nl. Geef duidelijk je wens aan, om hoeveel personen het gaat, is er een thema of bepaalde tijdstuur? En de datum en de locatie. Dan neemt Marlien snel contact met je op.  

Als we dit vooraf weten dan stemmen we af hoe jij het beste kunt deelnemen en of de workshop van je voorkeur geschikt is. De ene workshop leent zich meer voor aanpassingen dan de ander. Stuur altijd even een e-mail naar info@janbakt.nl met daarin welke allergie je hebt en om welke workshop het gaat. Jan bakt werkt niet vegan.

Graag stevige schoenen aan en lekker zittende kleding. Tijdens de workshop draag je een schort van Jan bakt. Heb je lang haar? Draag dit dan zoveel mogelijk vast. Verder is er koffie/thee en water vrij te gebruiken.

Natuurlijk! Alles wat jij maakt mag je zelf in een taartdoos (krijg je van ons) mee naar huis nemen. Je kunt altijd ook even wat voorraad doosjes meenemen van huis. Heb je nog wat over van bijvoorbeeld de cremeux die je maakt of fondant? Dan kun je dat mee naar huis nemen. Dan heb je thuis ook nog wat te bereiden.

Neem dan contact op via e-mail info@janbakt.nl . Dan krijg je z.s.m. van ons een antwoord.

Op de hoogte blijven van nieuwe workshops?

Vul hieronder je gegevens in en wij houden je op de hoogte als er weer nieuwe datums worden toegevoegd aan de agenda voor workshops.