Deze witte chocoladetaart met frambozen maak je met pistachebiscuit. Janny: ‘Ik ben blij verrast door de smaak’. Een taart die fris en niet te zoet smaakt. Voor witte chocolade-liefhebbers!
Deze witte chocoladetaart met frambozen maak je met pistachebiscuit. Janny: ‘Ik ben blij verrast door de smaak’. Een taart die fris en niet te zoet smaakt. Voor witte chocolade-liefhebbers!
Een taart voor witte chocolade-liefhebbers. De frambozenmousse maakt hem lekker fris. Het biscuit maak je met gemalen pistachenoten en dat geeft hem nét dat beetje extra.
Wil jij mijn nieuwste recepten, aankomende evenementen of leukste baktips ontvangen?
Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief.
Met Jan Bakt wil ik graag mijn passie voor bakken overbrengen op andere mensen. Daarom organiseer ik leuke workshops en ben ik te boeken voor events. Ook wil ik graag mijn allerlekkerste recepten met jou delen op mijn website.