Winkelwagen

Meesterbakkers, van saffraan tot speculaaskruiden

Ben je nog opzoek naar een leuke, gezellige inspirerende en/of goede culinaire invulling voor je event? Ik lever daaraan graag een ‘culinaire’ bijdrage.

Meesterbakkers

Vol trots presenteren wij, Zineb, Jan en Amel, meesterbakkers, ons boek, waarin niet alleen individuele bakgerechten schitteren, maar waarin we ook onze krachten bundelen en je opnieuw meenemen naar de keuken om de diverse smaken uit onze landen te laten samensmelten tot nieuwe, gezamenlijke bakgerechten. De ondertitel van dit boek, ‘Van saffraan tot speculaas,’ vat perfect samen wat je kunt verwachten: een feestje van verrassende smaaksensaties, waarbij je de typerende specerijen van Marokko, Algerije en Nederland kunt ontdekken en proeven.

Release & signeersessies

De release zal plaatsvinden in Boekhandel Donner te Rotterdam, inloop start vanaf 14:30 uur. Op zaterdag 23 maart zijn er beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan hier

Amel, Zineb en ik kunnen niet wachten om jullie persoonlijk te ontmoeten, onze passie voor het bakken te delen én natuurlijk jullie exemplaar van ons bakboek ‘Meesterbakkers – van saffraan tot speculaaskruiden’ te signeren! Wees erbij en duik samen met ons in de wereld van smaken en zoete verleidingen.  

Zwolle: zaterdag 30 maart | Boekhandel Van der Velde Boeken, Achter de Broeren 1-3
Alphen aan den Rijn: zaterdag 13 april | Boekhandel Haasbeek, Sint Jorisstraat 13

De exacte tijden van de signeersessies delen we op onze socials.